Cursusaanbod

Cursusaanbod

gehoorzaamheid

Bij het cursussenaanbod Gehoorzaamheid zijn er een aantal onderdelen van de cursus te noemen.
Puppy / jonge honden cursus
De start van de training is de puppy / jonge honden cursus. In principe kan er inentingen hebben gehad. De hond is dan tussen de 10 en 12 weken oud. De puppy / jonge honden cursus kent geen uitgebreide instroomdata: er kan altijd direct worden geholpen. Doel van de puppy / jonge honden cursus is de kracht van de band tussen baas en hond. De eerste basale commando’s worden aangeleerd. Denk aan het commando ‘zit’ en ‘hier’.

Sociale Huishond
in the program sociale hashen are er enkele Oracle beschikbaar. De oefeningen kunnen inherent zijn aan agressief gedrag om te kunnen buigen naar gewenst gedrag. Als u dan ook een examen hond heeft voor uw plezier en niet voor het chagrijn van een ander, dan mag u er niet voor terugdenken.

GGB

GG1

GG2

GG3

Voor een uitgebreide informatie en / of regels over geldende cursussen kan op www.fhn.nl bij gedrag en gehoorzaamheid.

De trainingen voor gehoorzaamheid zijn op woensdagavond van 19:00 tm 21:00.

Behendigheid

Na het behalen van het SHH diploma kan worden begonnen met de trainingen behendigheid.
Laat maar! uw hond moet ook een jaar oud zijn, voor die tijd zijn de gewrichten nog niet volgroeid en kan schade ontstaan.

Er zijn trainingsuren voor beginners, gevorderden en spellopers. De lesindeling is gemaakt door de trainer. Misschien u op een bepaald tijdstip, niet dat kan worden uitgevoerd.

De trainingen voor behendigheid zijn op de maandagavond van 19:00 tm 22:00.