Informatie over de lessen

Handboog schietlessen

In de strijd tegen de wachtlijst hebben we bij USV Handboog Rotterdam besloten de introductie van nieuwe leden over een geheel andere boeg te gooien. Heeft u interesse in de handboogsport en lidmaatschap bij USV Rotterdam dan kun u zich via deze link opgeven voor een introductie.


Introductiedag

Deze dag is vooral bedoeld voor u om kennis te maken met de sport en onze vereniging. De trainers, bestuursleden en een aantal vrijwilligers heten u van harte welkom.

Al handboogervaring

Degenen die al handboogervaring hebben of zelfs al in het bezit zijn van een boog willen we vragen deze mee te nemen en voor te schieten zodat we kunnen zien wie er vrij kunnen schieten en wie er nog les nodig hebben om veilig onder de boog te staan. De vrije schutters bieden we direct een lidmaatschap aan. 


Lesschutters

De lesschutters bieden we het volgende. Tegen betaling van 50 euro (let op dit is geen contributie of inschrijfgeld) krijgt u van ons:

  • Een cursus van minimaal zes lessen, naast de introductiedag, waarin u de basisvaardigheden van het boogschieten wordt bijgebracht. 
  • Een eigen tab en een armbeschermer.
  • Kennismaking met de belangrijkste boogklassen: freestyle recurve, compound en traditioneel.
  • Begeleiding bij de keuze voor aanschaf van eigen materiaal.
  • Aan het eind van deze cyclus bent u vaardig genoeg om veilig onder de boog te staan en krijgt u een lidmaatschap aangeboden.

Als u met dit aanbod nog steeds geïnteresseerd in de handboogsport en lidmaatschap bij USV Handboog Rotterdam, meldt u zich dan hier aan voor deze introductie. U krijgt dan van ons een uitnodiging waarin uw deelname aan de introductiedag wordt bevestigd. Zonder deze bevestiging krijgt u geen toegang.

Graag tot ziens!


Ziek of afmelden bij een (proef)les:

Als u onverwachts ziek bent, door omstandigheden moet stoppen met schietlessen of een periode met vakantie bent, stuur dan een bericht naar onze trainers. Dan kunnen zij hier rekening mee houden.

Lestijden: 

In de uitnodigingsmail staan de lestijden voor de introductiedag.