Sleutel- en bardienst

Sleutel- en bardienst

Op de ALV is al gemeld dat we per kwartaal 2-2022 een webapplicatie zullen gebruiken voor de sleutel- en bardienst. Je hebt een link hiernaartoe in je email gekregen. Je hoeft hiervoor niets aanvullends te installeren op je telefoon. Wel kun je voor het gemak een snelkoppeling naar de webpagina op je startscherm zetten.

Het is de bedoeling dat je zelf je bardienst invult. Op deze manier kun je het stukje verenigingswerk beter indelen naar je eigen agenda. Als iedereen dit netjes doet, dan ben je maximaal 2 x per jaar aan de beurt. Let er wel op dat er maar 1 bardienst aanwezig is. Als je op de door jou gekozen dag niet kunt, is het fijn als je zelf je dienst ruilt.

Aandachtspunt: vul niet alle diensten die je eventueel zou willen draaien in en kom dan niet opdagen. vul liever de dagen in waarvan je zeker weet dat je wel kunt. De zaterdagen zijn niet voorbehouden aan bepaalde mensen, geef iedereen de kans om verschillende dagen te kiezen. Kun je plotseling toch niet? Maak je dienst dan leeg of (in dezelfde week) probeer te ruilen.

Onze jeugdleden draaien niet mee in de diensten voor bar- en sleuteldienst, maar krijgen alleen-lezen toegang zodat ze weten wie er aanwezig is op die dag. Zij kunnen zich wel inschrijven als vrijwilliger voor opbouw / afbreken bij evenementen en verschietingen (overdag en vroeg in de avond).