Opening 25 september 2021

Opening en horeca 25 september 2021

Beste medeschutters,

Op 25 september a.s. is de Route 66 wedstrijd (zie onder wedstrijden, Route 66). Dat houdt in dat de hal hiervoor gereserveerd is Heb je jezelf nog niet opgegeven? Dat kan nog steeds. Voor deelname aan kleinschalige evenementen (interne wedstrijden, kleinschalige wedstrijden tegen andere verenigingen) is geen corona toegangsbewijs nodig.

’s Morgens is de handboog introductieles tot 13:30 uur. We vragen je hier rekening mee te houden, en niet eerder dan 13:30 te komen (of ga direct naar de hal). De kantine (horecagedeelte) is vanaf 14:00 geopend.

We volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid omtrent de regels voor de horeca / sportkantines. Dat houdt in dat o.a. testen voor toegang nodig is als je drankjes in de kantine wilt nuttigen, wilt afrekenen of voor toiletbezoek. Voor het afhalen van een versnapering om buiten te nuttigen heb je geen groen vinkje op de corona check app of uitgeprint nodig. Zie voor meer informatie de website van de Rijksoverheid en Rotterdam Sportsupport.