COVID-19 en opening Handboogsport

Mei 2020

Er mag weer geschoten worden onder strikte corona regels zowel binnen als buiten.
Graag het aanwezigheid formulier invullen aan de bar.
Houd u aan de 1,5mtr en persoonlijke hygiëne.
Bij verkoudheid en/of lichte klachten gelieve niet te komen.

28 maart 2020

Het OMNI-bestuur heeft de moeilijke beslissing genomen om het terrein (kantine en buitenterrein) tot en met 31 mei a.s. gesloten te houden conform de richtlijn van het RIVM. Gedurende deze periode zijn er dus ook geen handboogactiviteiten.

15 maart 2020

De ministers Bruno Bruins en Arie Slob hebben in hun persconferentie van 15 maart jl. verregaande maatregelen afgekondigd. Onder andere dat alle sportkantines verplicht gesloten worden per direct tot en met 6 april a.s. Dat houdt in dat de sluiting die in het vorige bericht aangekondigd werd verlengd is met minimaal 1 week.

Gedurende deze periode zijn de lessen, het vrij schieten en andere eventueel geplande activiteiten opgeschort.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van USV Rotterdam afd. Handboog

12 maart 2020

Na de berichtgeving over COVID-19 op 12 maart 2020 heeft de NOC*NSF en de NHB besloten om alle activiteiten op het gebied van handboogsport en hieraan gerelateerde bijeenkomsten op te schorten tot vooralsnog 1 april 2020.

USV Rotterdam afdeling Handboogsport heeft besloten hier gehoor aan te geven. Er zijn daarom geen activiteiten (vrij schieten, lessen en wedstrijden) tot en met 1 april a.s. op de locatie.

Als je als schutter mee wilt doen aan een wedstrijd elders, kijk dan zelf of deze wedstrijd doorgaat, en of er nog aanvullende maatregelen zijn.

Excuses voor het ongemak.

USV Rotterdam afd. Handboogsport
Het dagelijks bestuur